Huren

A

rmeva Vastgoed beheert meer dan 200 huurwoningen en bedrijfspanden, voornamelijk gelegen in Deventer. U vindt hier een overzicht van ons aanbod aan woon- en bedrijfsruimte en meer informatie over onze werkwijze en voorwaarden.

Werkwijze verhuur woonruimte

Wij werken op basis van inschrijvingen door middel van een formulier dat u hier kunt downloaden: inschrijfformulier huurwoning. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Indien u in aanmerking wilt komen voor een huurwoning, verzoeken wij u het inschrijfformulier volledig in te vullen en bij ons in te leveren per e-mail info*armeva.nl
of per post: Armeva Vastgoed, Postbus 261, 7400 AG Deventer

Zodra wij het formulier hebben ontvangen wordt uw inschrijving op volgorde van datum in ons bestand opgenomen; onvolledige inschrijvingen worden niet in behandeling genomen. Wij nemen contact met u op indien wij u gepaste woonruimte kunnen aanbieden. Vervolgens kan op afspraak een bezichtiging plaatsvinden.

Indien u na de bezichtiging interesse heeft in de woning dient het aanvraagformulier huurwoning compleet met de verzochte bijlagen bij ons ingeleverd te worden. Indien wij alle gegevens volledig ontvangen en gecontroleerd hebben zal de huurovereenkomst worden opgesteld en kan de sleuteloverdracht worden gepland.

Voorwaarden

Wij hanteren standaard huurovereenkomsten volgens de ROZ modellen. De minimale looptijd van de huurovereenkomst is 12 maanden, alleen in overleg kan hiervan worden afgeweken.
Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst betaalt u een waarborgsom van één maand bruto huur en de huurbetaling voor de eerste huurtermijn.
Bruto huur houdt in de netto (kale) huur plus eventuele (voorschotten) energie-, service-, stook- of stofferingskosten.

Maximale huurprijs

U vindt hier meer informatie over de berekening van de maximale huurprijs die voor u van toepassing is: maximale huurprijs berekenen.

Huurtoeslag

Indien u woonruimte huurt, kan het zijn dat u in aanmerking komt voor huurtoeslag. De huurtoeslag kan worden aangevraagd bij de Belastingdienst. Voor meer informatie hierover verwijzen wij naar de internetsite van de belastingdienst: Proefberekening toeslagen.

Aanbod