Koningin Wilhelminalaan 1C te Schalkhaar

  • Zeer luxe villa appartement gelegen op 1e verdieping van Villa Zonneheuvel
  • Huurprijs (exclusief): € 1.540 per maand
  • Voorschot servicekosten: € 100 per maand
  • Totale oppervlakte: 125 m2
  • Gestoffeerd: deels gestoffeerd
  • Gemeubileerd: ongemeubileerd
  • Beschikbaar: in optie

Inleiding

Luxe villa appartement gelegen op de 1e verdieping van “Villa Zonneheuvel” te Schalkhaar, een dorp aangrenzend aan de stad Deventer. Het appartement is gelegen in het nieuwe gedeelte van dit kleinschalige exclusieve project. In deze vleugel zijn vier appartementen, één penthouse en een parkeerkelder met bergingen gesitueerd. De bestaande villa bestaat uit 2 appartementen en één penthouse. Het geheel ligt op een riante kavel met een in landhuissfeer aangelegde gezamenlijke tuin. Alle appartementen beschikken over een ruim buiten in de vorm van terras of balkon. Het terrein is volledig omsloten en middels een op afstand te bedienen toegangspoort te betreden.

Voorzieningen en indeling

Souterrain

Voor elk appartement is er een berging en parkeerplaats in het souterrain.

Begane grond

Centrale hal met toegang tot het trappenhuis en lift.

Appartement

Entree met toegang tot de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de gastenbadkamer welke is voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet, 3 slaapkamers (circa 9, 14,5 en 10,5 m2) waarvan de master slaapkamer is voorzien van climate control. Master badkamer voorzien van dubbele wastafel, ligbad, douche en toilet. De bijkeuken is voorzien van een kluisje, wasmachine/-droger aansluiting en HR combi ketel. De hal geeft tevens toegang tot de sfeervolle woonkamer (circa 55 m2), welke is voorzien van massief eikenhouten parketvloer, gashaard, vier openslaande deuren naar balkon en een half open modern uitgevoerde keuken met diverse inbouwapparatuur.

Noemenswaardigheden

Het gehele project heeft een zeer hoogwaardig afwerkniveau en is levensloopbestendig opgezet. Het appartement is geheel voorzien van massief eikenhouten parketvloer (visgraat motief en drempelloos gelegd), inbraakalarm, brandalarm, kluisje, climate control (master slaapkamer), videofooninstallatie, luxe sanitair, gashaard welke op afstand te bedienen is, liftinstallatie, parkeerkelder met ruime bergingen en de mogelijkheid tot het inkopen van zorgdiensten. De totale oppervlakte woonruimte bedraagt circa 125 m2.

Locatie

Villa Zonneheuvel, gelokaliseerd tussen de stad Deventer en op de grens van het dorp Schalkhaar (gemeente Deventer) sluit geheel aan bij zijn omgeving die bosrijk en agrarisch is. Toch zijn binnen een beperkte tijd niet alleen Deventer maar tal van andere grote steden als Apeldoorn, Arnhem, Zwolle, etc. bereikbaar. De aansluiting op het landelijke wegnet naar alle windrichtingen is slechts enkele minuten verwijderd.